Ik ben Wannes, lang voelde ik mij niet thuis in deze wereld, maar inmiddels kan ik uit de grond van mijn hart zeggen dat ik hier niet voor niets ben. Ik ben hier om jou te helpen om je fundament te ontdekken en te verstevigen zodat je verder kan gaan met je leven. Om blokkades inzichtelijk te maken en te overwinnen, en weer een stuk dichter bij je eigenlijke ik te komen.

 

 

Mijn naam is Wannes van Doren, ik ben echtgenoot en papa. Ik houd van de puurheid van de natuur, muziek, koken, en genieten van het leven.

Dat laatste is niet altijd zo geweest; jaren geleden raakte ik geleidelijk aan steeds meer uit balans.
Mede door ingrijpende gebeurtenissen op het werk en in de persoonlijke omgeving kreeg ik gedurende een langere periode steeds meer stress te verduren.

Uiteindelijk kwam ik in een burn-out terecht, mijn lichaam gaf aan dat het genoeg was geweest door ernstig ziek te worden.
Omdat ik zelf heb ervaren hoe het is om in een burn-out te zitten, heb ik er mijn persoonlijke missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen een burn-out te voorkomen of een burn-out te overwinnen, en hierdoor krachtiger in het leven te komen staan.

Na het herstel van mijn burn-out ben ik een coachingsopleiding gaan volgen en heb ik coaches in de arm genomen om mijzelf verder te ontwikkelen als coach. De opgedane ervaring en kennis wil ik graag met iedereen die dat nodig heeft delen, zodat we samen het verschil kunnen maken en de maatschappij een stuk mooier wordt.

Wil jij de balans in jouw leven herstellen en een krachtige persoonlijke groei doormaken?
Maak dan een afspraak met mij om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

 
Daarom is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen die; “uit balans” zijn, teveel stress ervaren, regelmatig overprikkeld zijn of/en hoog sensitief zijn, en hierdoor privé en/of zakelijk vastlopen in het dagelijkse leven.
 
 
 
 

Als geen ander weet ik hoe hobbelig deze weg kan lopen, met omwegen en veel veranderingen.
Toen ik 5 jaar geleden ernstig ziek werd, wist ik dat ik op een andere manier moest gaan leven, meer in balans. Maar wat is balans? En hoe dan? Op dat moment had ik nog geen idee hoe..